Zoeken naar zonder meer

Uw zoekactie voor zonder meer leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

verwennen 66 jaar West-Vlaanderen - Brugge
regelmatig afspreken
Verzorgde zestiger zoekt koppel om regelmatig mee af te spreken. Hou van strelen, masseren, rukken, beffen en pijpen. Mits de juiste klik nog veel meer mogelijk, alles in overleg en met respect voor elkaar. Kan ontvangen en verplaatsen, geen financiele bedoelingen  

regelmatig afspreken
artemis 35 jaar Limburg - HASSELT
Op zoek
vandaag naar een leuke vrouw of koppel wat graag naakt is of meer wilt. Niks moet, alles kan in alle discretie! Ik kan mij makkelijk verplaatsen. Geen platvoers gedrag, hygiene en discretie staan voorop. Interesse? Mag je mij altijd mail sturen met foto en wat meer uitleg.  

Op zoek
Dominant 37 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
De teugels even loslaten...
Ben je ook op zoek naar die pure intense lust en passie? De teasing enorm intens samen te beleven, waarbij je de teugels even kan loslaten en u volledig laat verwennen tot in de puntjes door deze sportieve en goedlachse man? Samen elk stukje van uw lichaam al strelend en rustig ontdekken.. zo wil ik u even van de wereld krijgen, puur verlangend naar meer.. om uzelf vervolgens volledig over te geven aan mijn opbouwend kantje die graag zacht en stevig afwisselt.. maar evengoed houdt van een intense kus.. respect en discretie is geboden uiteraard.  

De teugels even loslaten...
Alex 30 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Open-minded man zoekt koppel
Open-minded, relatief groot geschapen en biseksuele (geen must) man op zoek naar een koppel voor een date vanavond. Ik ben 1m97 en sportief gebouwd. Idealiter vind ik een spannende date voor vanavond maar ik sta zeker ook open om een koppel te leren kennen om op langere termijn samen te daten :). Ik sta alvast voor veel open. Meer foto's kunnen gerust gestuurd worden indien interesse. Hopelijk tot snel!  

Open-minded man zoekt koppel
Verzorgde man 29 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Koppel of dame gezocht om dit verlengd weekend te genieten met een verzorgde man uit de regio
Verzorgde knappe man zoekt een ervaren koppel of dame voor intieme geile dates in de regio. Hygiëne, respect en discretie zijn vanzelfsprekend verzekerd. Ikzelf ben een joviale man, 176 groot, normaal gebouwd en normaal geschapen. Leeftijd weinig van tel, genot staat voorop. Verplaatsen is mogelijk in de regio. Wie zin? Stuur gerust voor meer info en foto's. Groetjes  
Verwennertje 42 jaar West-Vlaanderen - Staden
Dame verwennen op maat
Hallo ben zeer verzorgde sportieve man die er enorm van houd om een dame oraal te verwennen. Zeer veel kan, jij vraagt en ik verwen. Intieme scheerbeurt, Massage van jou borsten, voetjes, jou hele lichaam, jou oraal likken waar je wil, ook verwenning met allerhande speeltjes, ik doe alles wat je wil met de bedoeling jou maximaal te laten genieten en ongeloofelijk te laten klaarkomen tot je niet meer kan of volledig bevredigd bent. Ook sm kan, heb ervaring, heb jij geen ervaring of gewoon nieuwschierig, geen enkel probleem. Welke dame wil eens echt verwend worden, 1 adres. Leeftijd en uiterlijk spelen geen rol, jou genot is het enige dat telt. Respect hygiëne en discretie gegarandeerd, kan verplaatsen en ontvangen. Kan zeker ook op regelmatige basis. Ps heb je zelf suggesties? Laat maar weten hoor.  
wheelz 34 jaar Limburg - Overpelt
mission impossible
hey, ik ben een 34 jarige jongeman, niet roker, 1m90, 75kg. ik ben een 15-tal jaar geleden verlamd geraakt en zit dus in een rolstoel. na een lange relatie ben ik nu 3j vrijgezel. na mijn ex heb ik niemand meer gehad. na al die tijd zou ik graag nog eens sex hebben, dit voor een one night stand of een fwb met een vrouw of soft bi koppel. ik kan zelf met de auto rijden en ben nog best zelfstandig, dus dat is geen probleem. liefst zou ik de voorkeur geven aan een volledige ervaring waarbij het niet alleen om de seks gaat, maar ook om de aanrakingen, streling, knuffels, voor- en naspel. mocht je interesse of vragen hebben mag je me gerust mailen en ik zal op al je vragen antwoorden. discretie verzekerd!  
Jef 61 jaar Limburg - Hechtel
Laten kijken, een fotoshoot of ...?
Is er een koppel in de omgeving dat het opwindend vindt om bekeken te worden tijdens het liefdesspel? Misschien willen jullie ook foto's laten nemen (met jullie toestel)? Meer kan ook natuurlijk. Na enkele fijne ervaringen zou ik het graag nog eens doen. Bij voorkeur op een avond in de week. Wie ik ben? Een discrete, geduldige en slanke man (1.80m en 76 kg), zeker niet opdringerig. Willen jullie meer weten of nog enkele (naakt)foto's zien? Laat maar weten. Groetjes  

Laten kijken, een fotoshoot of ...?
Steve 51 jaar Oost-Vlaanderen - Ninove
Plezier met 3
Ik verlang naar passie en opwinding. Ik zoek naar een koppel om samen met mij een spannend avontuur te beleven. Ik ben een normaal gebouwde man van 52 jaar, met bruin haar, blauwe ogen, 80 kg en 175 cm lang. Ik ben benieuwd naar hoe jullie eruit zien. Leeftijd is minder belangrijk voor mij, maar discretie is des te meer belangrijk. Wil jij samen met mij de spanning opzoeken en genieten van het avontuur? xxx S..  
Peter 48 jaar Antwerpen - Mol
Hetero bi of cuckold koppelke voor vandaag
Hey ik zoek een eerlijk verzorgd hetero, bi of cuckold koppelke voor vandaag ( andere keren kan ook) liefst bare sex, maar geen noodzaak. Leeftijd niet belangrijk hygiëne des te meer. Ik ben 48 single eerlijk verzorgd geschoren besneden en gesteriliseerd. Kleiner geschapen. Kan ontvangen.  

Hetero bi of cuckold koppelke voor vandaag
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10